Zen Tai

Opdrætter Zen Rats (Kina-kuldet)
Køn Hun
Født 27. februar 2004
Fænotype Mock beige berkshire dumbo
Genotype aa Dd momo rr Roro Hh dudu
Død 17. september 2006 - 2 år, 7 måneder
Andet Mor til Cats Rotters kuld F og H.

Tai har noget af det blideste sind jeg længe har mødt, og hun har et fantastisk moderinstinkt, der gjorde at hun ofte var Cats's foretrukne valg som hyggetante hos de andre hunner, når de havde unger.
Desværre er hun nu blevet for gammel til at være hyggetante, da hun også ville have været mit foretrukne valg, hvis hun havde været yngre.
I stedet går hun nu og hygger sig i et pensionistbur, sammen med min 1 måned ældre hanrotte Tarzan (kastrat), og hendes niece Phoebe, der døjer med arvæv på lungerne, efter en kraftig lungebetændelse.

Da Cats Rotter desværre var nødt til at omplacere alle sine rotter pga. hendes boligselskab, valgte jeg at tage mig af alle hendes hunner, så hun kunne få dem tilbage når hun engang får mulighed for dette.
Men da hun ikke kan overskue de høje dyrlægepriser hernede i Fredericia ville hun gerne omplacere nogle af sine pensionerede rotter og dem der ikke var planer om videre avl på, men da Tai er fra en linje er der underlagt omfattende og overdrevne løgne, valgte jeg at tage dem fra den linje til mig, som mine dyr.

Tai vil ikke indgå i avl hos mig, da hun allerede har fostret 2 kuld hos sin Cats Rotter, og hun skal i stedet gå her og nyde tilværelsen som pensionist og kæledyr.

17. september 2006:
Tai er idag sovet stille ind i den flotte alder af 2 år og 7 måneder.

Hvil i fred gamle pige, du har haft et godt og langt liv.