Wanted Pink Beauty

Opdrætter Wanted Rats (kuld D)
Køn Hun
Født 13. marts 2011
Fænotype Beige berkshire dumbo
Genotype aa rr Hh dudu
Død 19. februar 2012 - 11 måneder
Andet 17. oktober 2011:
Pink har allerede været lidt af en kastebold i sit alt for unge liv.
Hun ankom hertil, da hendes oprindelige ejer ikke kunne beholde hende pga. allergi, og inden hun kom hertil var hun forbi en anden hvor hun boede i dennes pigegruppe indtil vi kunne få hende herhjem.
Da hun ankom flyttede hun ind i min kærestes (NoiaRats) pigegruppe, men da aldersforskellen mellem pink, som var den yngste og den næste yngste var ca. 6 måneder, samt at denne gruppe med tiden vil blive nedlagt helt, blev vi enige om at flytte hende over i min pigegruppe.

Introen er ikke gået helt uden problemer, og det første døgn er endt med et bidsår i øret, samt et par andre der måtte i et andet bur indtil Pink er faldet til i gruppen.
Hun virker dog allerede til at have det godt med størstedelen af gruppen og ligger gladeligt og putter med de andre piger i store bunker.

Der er dog lidt problemer med at håndtere hende, hvilket også var en af grundene til at hun flyttede ind i min pigegruppe.
Hun piver og går i forsvarsposition, når man vil tage hende ud, og hun er ikke meget for at komme til lågen, hvilket vi håber vil ændre sig, nu hvor hun er i en gruppe hvor næsten alle vælter ud af låge, når den bliver åbnet.

Når hun først er kommet ud af buret og man f.eks. sætter sig på kontorstolen foran computeren, slapper hun hurtigt af, og sætter sig til rette på skulderen, hvorfra hun kan finde på at gumle i ens øreflip.