Leesha

Opdrætter Ukendt
Køn Hun
Født Ca. 22. september 2007
Fænotype Black hooded
Genotype aa hh
Død 16. januar 2009 - 1 år, 4 måneder
Andet Købt hos Prahmann's Have- og Dyrecenter.

Leesha har et fantastisk temperament og fungerer rigtigt godt i gruppen, hvor hun efterhånden ligger ret højt i hierarkiet.
Hun tager altid godt imod nye rotter og gør aldrig noget væsen af sig.
Overfor mennesker er hun meget kontaktsøgende og samtidig lidt "brutal", men på en positiv måde, da hun elsker at stikke hovedet ind i munden på folk og slikke dem på tungen og tænderne, og hvis man ikke selv åbner munden bruger hun kløerne ret voldsomt til at få munden op på folk med.

Leesha mistede i februar 2008 sin ene tå på bagbenet, da hun kom i klemme i toplågen på et bur, og fik revet den halvt over, så den måtte amputeres af dyrlægen.

Hun blev maj 2008 sendt på date hosRubixRats Dante Alighieri hos LillyLazer, men da de to rotter ikke kunne lide hinanden, endte det med at parringen blev aflyst, og da hun i august fik headtilt, som aldrig rettede sig op, men kun blev bremset af Baytril-kuren blev hun droppet til avl.

16. januar 2009:
Her til morgen fandt jeg Leesha liggende død i bunden af buret, og da hun aftenen forinden havde været livlig og aktiv og symptomfri for SDA og Myco, som florerer i vores bestand, samt måden hun lå på formoder vi hun er blevet kvalt i noget mad, da tungen stak ud af hendes mund.

Hvil i fred min dejlige pige.