Blackies Gaia

Opdrætter Blackies Tamrotter (kuld G2)
Køn Hun
Født 28. juni 2012
Fænotype mock cinnamon self dumbo rex
Genotype Aa momo Pp HH dudu Rere
Død 3. juli 2013 (svag psyke) - 1 år
Andet Gaia blev født med headtilt og blev tilset af dyrlægen da hun var 14 dage gammel, og diagnosen var at hun er født med vand i mellemøret, hvilket gerne skulle gå væk inden hun er 8 uger gammel.

Allerede ved fravæningen er hendes tilstand forbedret.
Hun har stadig en smule headtilt når hun bevæger sig rundt, men når hun bliver lagt på ryggen drejer hendes øjne ikke længere rundt lige som de gjorde i 2-4 ugers alderen, hvor det også var tydeligt at hun følte stort ubehag ved at blive lagt på ryggen, så jeg ser positivt på hendes fremtid.

3. juli 2013:
Gaia har lige som sin kuldsøster Gypsy altid svinget meget i sin adfærd hvor hun den ene dag var fuld af selvtillid og den næste dag var nervøs overfor alt og alle.
Dertil reagerede hun negativt ved større forandringer i gruppen ved at blive usikker og nervøs i flere dage, så da jeg i forvejen skulle sige farvel til 3 ældre piger fra gruppen mente jeg at det var det eneste rigtige valg for Gaia at gøre dem følge over regnbuebroen.

Hun var en skøn, blid og meget energisk pige, på de dage hvor hun havde selvtilliden med sig og dette vil hun blive stærkt savnet for.

Hvil i fred smukke Gaia.