Dancing Queen

Opdrætter Norsk dyrehandel
Køn Hun
Født 26. januar 2006
Fænotype Agouti berkshire dumbo
Genotype Aa Dd Hh dudu
Død 7. december 2006 - 10 måneder
Andet Født og opvokset hos Anette i Norge.

Dancing Queen kommer fra Anette i Norge, som havde købt en drægtig hunrotte i en dyrehandel.
Alle ungerne fra kuldet blev opkaldt efter ABBA sange.

Da jeg fik hende hjem til Danmark viste hun sig at være et problembarn der ville bølle alt og alle, og forsøgsvist blev hun sat ind i Dots Rats lille pigegruppe, hvor hun gik ind uden det mindste problem.
Efter nogle uger derinde prøvede jeg at sætte hende ind i min pigegruppe igen, sammen med 2 andre rotter jeg overtog fra Cats Rotter.
Dancing Queen har siden været en rolig og afslappet pige i min gruppe og jeg har ikke længere problemer med hende, så tanken om at sende hende retur til Anette blev atter droppet.
Siden hun vendte tilbage til min pigegruppe er hun også blevet meget mere kælen og tillidsfuld overfor mig.

Det ser desværre ud til at hun ikke kommer til at indgå i avlen, da jeg ikke umiddelbart kan finde en egnet han til hende, samt at jeg i forvejen er booket op med planlagte parringer.

4. december 2006:
Hendes gode opførsel var desværre en kort fornøjelse.
Hun begyndte atter at være efter alle der var mindre end hende selv, og især nye rotter der skulle introduceres i gruppen var hun meget hård ved, og jo mindre de var des værre var hun.
Hun har bidt flere nyfravænnede unger, så de har været fyldt med sår.
Desværre begyndte hun også at være efter dem der var større end hende selv, og det endte med at hun i nat har angrebet og dræbte Blackies Brooklyn, som var væsentligt større end hende selv.

Dette angreb var mere end hvad jeg kunne acceptere hos en rotte, og jeg aftalte med Anette, som jeg købte hende af, at det var bedst hvis Dancing Queen fik fred.

7. december 2006:
Danving Queen er idag blevet sendt over regnbuebroen i en alt for tidlig alder, pga. agressiv adfærd.
Efter aflivningen blev det opdaget at hun havde noget i maven der mindede om en hård kugle, og der gættes på en tumor, hvilket måske er forklaringen på hendes adfærdsproblem og vægttab den sidste måneds tid.

Hvil i fred smukke pige.