Blackies Brooklyn

Opdrætter Blackies Tamrotter (kuld B)
Køn Hun
Født 14. oktober 2005
Fænotype Black hooded
Genotype aa hh Roro
Død 4. december 2006 - 1 år, 2 måneder
Andet Kaldes i det daglige for Terrorista.

Da Cats Rotter desværre var nødt til at omplacere alle sine rotter pga. hendes boligselskab, valgte jeg at tage mig af alle hendes hunner, så hun kunne få dem tilbage når hun engang får mulighed for dette.
Men da hun ikke kan overskue de høje dyrlægepriser hernede i Fredericia ville hun gerne omplacere nogle af sine pensionerede rotter og dem der ikke var planer om videre avl på, og da Terrorista er fra mit eget opdræt, samt fra en linje er der underlagt omfattende og overdrevne løgne, valgte jeg at tage dem fra den linje til mig, som mine dyr.

Terrorista vil ikke indgå i avl hos mig, da hun nu er blevet for gammel til sit første kuld, og hun skal i stedet gå her og nyde tilværelsen som kæledyr.

Terrorista er en lille pige med et dejligt temperament.
Hun er en af de første ved lågen når buret bliver åbnet, og selv om man tror man har holdt godt øje med at hun ikke er smuttet ud, når man lukker buret, kan man godt tro om igen for hun er altid smuttet forbi uden man har lagt mærke til det.

4. december 2006:
Jeg vågnede i nat ved at Terrorista og Dancing Queen var oppe at slås, og selv om Terrorista forsøgte at undslippe, så fulgte Dancing Queen efter hende og bed hende en del gange, og det ende med at Terrorista fløj panisk rundt i buret, og da da jeg fik hevet Dancing Queen ud og sat i en transportkasse for sig selv, satte Terrorista sig bare til at se dårlig ud i bunden af buret.
Der var dog ingen tegn på at de sår hun fik var særligt alvorlige, da der var tale om rifter og enkelte huller efter Dancing Queen's tænder midt på ryggen.

Terrorista blev sat i en anden transportkasse for sig selv, så hun kunne få ro resten af natten, men da jeg atter stod op var hun sovet ind.

Hvil i fred lille hyperaktive pige, du vil altid være savnet.