Blackies Bella

Opdrætter Blackies Tamrotter (kuld B2)
Køn Hun
Født 27. september 2010
Fænotype Agouti self dumbo dobb. rex
Genotype Aa Momo HH Roro dudu ReRe
Død 30. juni 2012 - 1 år, 9 måneder
Andet Mor til kuld E2

Bella er fuld af krudt i røven og er meget opmærksomhedskrævende. Hun hænger konstant i tremmerne i håbet om at man kommer hen til buret og stikker fingrene ind gennem tremmerne til hende.
Når lågen bliver åbnet er hun ofte hurtig til bare at vade ud på gulvet, selv om hun godt ved hun ikke må være på gulvet.
Hun er meget nem at få til at spoinke rundt i hele buret, man skal blot kilde hende på ryggen og hun går helt i selvsving.
I bund og grund en fantastisk dejlig pige, som også fungerer fantastisk i pigegruppen.

Pga. andre avlsplaner har jeg taget den svære beslutning om at Bella ikke skal have et sidste kuld, hvilket også blev gjort lettere af at hendes udvalgte date begyndte at ændre adfærd i sin gruppe og til sidst måtte aflives.

Bella forventes dog at blive brugt som hyggetante ved kommende kuld, da hun selv var en fantastisk mor for sine egne unger.

30. juni 2012:
For lidt over en uge siden blev Bella skambidt i kønsorganet og der blev dannet en voldsom byld oppe i skeden, og på trods af behandling med både Antirobe oralt og Streptocilin sprøjtet op i selve bylden hjalp blev det ikke bedre, og selve kønsåbningen ville heller ikke hele ordentligt og hun havde voldsomme smerter og jeg valgte derfor idag at sige stop og give hende fred.

Hvil i fred dejlige Bella, du vil altid blive husket for dit blide og fantastiske temperament.