Beauty

Opdrætter Ukendt (købt i ZooZity 23. september 2000)
Køn Hun
Født Ca. 16. august 2000
Fænotype Black berkshire husky
Genotype aa Hh roro
Død 27. juli 2002 - 1 år, 11 måneder
Andet Mor til Pretty

Pretty var en skøn lille pige på kun 170g, og alligevel fødte hun i en alder af 8 måneder 4 store velskabte unger, hvor af jeg beholdte 1 pige (Pretty).
Dette var før der var noget der hed etiske regler i dansk rotteavl og før den første danske hjemmeside om tamrotter så dagens lys.

Da Beauty var ca. 1 år og 9 måneder gammel fik hun nogle rifter på det ene øje og efter 2 måneders behandling med dyrlægekontrol ca. hver 10. dag måtte jeg til sidst sige stop og lade dyrlægen give hende fred, for øjet blev ikke bedre, og dyrlægen sagde at øjets overflade lignede en pløjemark i mikroskopisk størrelse.
Dyrlægen havde flere gange sagt at hvis ikke det blev bedre til næste kontrolbesøg skulle hun have fred, men hver gang sagde han alligevel at han gerne ville give hende endnu en chance, men til sidst sagde jeg stop, for det var ikke et værdigt liv for Beauty at rende rundt med kroniske øjensmerter uden udsigt til forbedring.

Hvil i fred Beauty, du vil altid have en speciel plads i mit hjerte for dit dejlige sind, samt du var den ene af mine 2 allerførste rotter.