Raigan

Opdrætter Ukendt
Køn Han
Født 17. december 2003
Fænotype Black hooded
Genotype aa hh
Død 14. marts 2004 - 3 måneder
Andet Købt i ZooZity 10. februar 2004.

Raigan faldt meget hurtigt til efter hjemkomsten, og der gik kun få dage inden den stod på leg og jagt efter hænder, en leg der tydeligt morede ham.

Men der gik kun 18 dage fra jeg købte ham til han så småt begyndte at blive syg:

28. februar 2004: Raigan begynder at nyse om aftenen og fik lidt kamillethe.
1. marts 2004: Dyrlægen stiller diagnosen lungebetændelse og Raigan kommer på Baytril.
4. marts 2004: Om aftenen konstaterer jeg at hans tilstand har forværret sig.
5. marts 2004: Er han igen en tur hos dyrlægen som giver Raigan noget der hedder Erycin (som dog ikke var godkendt til gnavere).
7. marts 2004: Raigan havde fået lidt mere energi og begynder at bide tremmer og holde mig vågen om natten.
12. marts 2004: Ringer jeg til dyrlægen og fortæller at Raigan har fået mere energi men stadig har en meget hård vejrtrækning og at han ikke selv vil indtage føde samt at hans kønsorgan hænger halvvejs ude og at det er meget mørkt i farven.
Dyrlægen beder mig komme ned med Raigan, men kan ikke give nogen forklaring på kønsorganet og giver mig noget Ibaflin 3%, (heller ikke godkendt til gnavere), da jeg havde hørt om det et andet sted hvor det havde hjulpet. Raigan fik også klippet tænderne da de var blevet meget lange.
Om aftenen begyndte han at spise selv.
14. marts 2004: Da jeg skulle til at give Raigan dagens første medicin opdager jeg til stor forskrækkelse at hans kønsorgan nu er helt fremme og meget hævet, farven var meget mørke lilla.
Jeg beslutter at gøre hans bur rent og bruge aviser i bunden for at finde ud af om han overhovedet kunne tisse og om der evt. var blod i urinen.
Inden han skulle tilbage i sit bur ville jeg lige sidde lidt med ham, og han virkede glad og nysgerrig og gik en lille tur tilbage i sit bur, men kom hurtigt ud til mig igen hvor han kravlede op i mine arme og lagde sig stille ned og gispede 2-3 gange og sov stille ind.

Raigan var et stort tab, da han på bare 6 uger havde charmeret sig ind i mit hjerte med sin store lyst til leg.

Hvil i fred lille skønne dreng, du vil altid være husket og savnet for vores fangeleg efter hænderne.