Metatron

Opdrætter Privat
Køn Han
Født 13. april 2006
Fænotype Champagne banded husky
Genotype aa pp hh roro
Død 14. august 2006 - 4 måneder
Andet Købt af Ratster Zoo 27. maj 2006.

Min daværende samlever hentede Metatron's mor, samt en anden hun og en han hos en privat, som forsikrede at hunnerne ikke havde gået med hannen, og vi senere skulle transportere begge hunner fra Aalborg (hvor jeg boede dengang) og ned til Sønderjylland til Ratster Zoo, som skulle have dem, men 19 dage efter at de blev hentet hos privatpersonen fødte den ene af hunnerne alligevel et kuld på 11 unger, og den tidligere ejer erkendte derefter at de alligevel havde gået sammen med hannen.
Hannen var endda også far til ungernes mor.

Da kuldet var omkring 2 uger gammelt blev begge hunner og alle ungerne flyttet til Sønderjylland hvor Ratster Zoo overtog opfostringen af dem.

Men det var nu slet ikke meningen at jeg skulle have haft Metatron, da jeg allerede havde afbestilt min reservation af ham.
Men da ingen andre meldte sig som køber, valgte jeg alligevel at tage ham hjem.
Dette fortrød jeg på intet tidspunkt, da Metatron viste sig at være den blideste lille dreng, man kunne tænke sig, og jeg glædede mig til han skulle blive gammel nok til avl, så fremt hans temperament forsat ville være stabilt.
Han gik direkte ind i min drengegruppe med stor selvtillid og blev accepteret med det samme af alle de andre.

13. august 2006 fandt jeg ham siddende på hylden i buret og han virkede skidt tilpas, og dagen efter fandt jeg ham død i bunden af buret inden jeg nåede at få ham ned til dyrlægen.
Han blev kun 4 måneder gammel, og buret mistede en meget ung og meget stor personlighed.

Metatron vil altid være savnet for sin enorme selvtillid og udstrålling.
Hvil i fred min dejlige dreng.