Blackies Frodo

Opdrætter Blackies Tamrotter (kuld F2)
Køn Han
Født 29. juli 2011
Fænotype Chocolate hooded dumbo rex
Genotype aa bb hh dudu Rere
Død 15. juni 2012 - 11 måneder
Andet Frodo blev fundet i bunden af buret hvor han sad og så modløs og underlig ud samtidig med at han trak vejret underligt og var smurt ind i porphyrin på snuden og på bagpoterne og han kom med det samme i behandling med ronaxan da hans lunger lød helt forkert og vi straks mistænkte at han havde fået en kraftig lungebetændelse.

Desværre fik han det værre og værre og da han begyndte at blive kold at røre ved i løbet af aftenen tog jeg ham ud og sad i halvanden time med ham pakket ind i et håndklæde for at varme ham op, men han fik det ikke bedre og lungerne lød til sidst som hvis man gned en hånddfuld sten mod hinanden, og det var tydeligt at han led og ikke ville overleve natten, og der blev i stedet truffet en beslutning om at han skulle aflives.

Han vil blive afleveret hos dyrlægen til obduktion, da vi vil vide med sikkerhed om det var lungebetændelse eller om der er tale om noget andet.

Frodo var fra kuld F2, hvor der har været flere tilfælde af tarmproblemer hos hans søskende (tynd tarmvæg), og han døjede ofte også selv med diarré, men modsat nogle af sine søskende var han ikke påvirket negativt af disse gener og havde ikke ondt, og dyrlægen har tidligere udtalt af så længe de ramte unger fra kuldet ikke havde ondt eller på anden måde var generet af tarmproblemerne, kunne de sagtens leve en godt og værdigt liv, men de ville med tiden ende med at dø af lidelsen.

Obduktionen vil forhåbenligt afsløre om det kan være tarmlidelsen der i sidste ende lukkede ned for hans organer og det var derfor han som et lyn fra en klar himmel pludseligt blev så dårlig.

Frodo har altid været en fantastisk og meget blid dreng overfor alt alle og vil altid være savnet for sit skønne sind.

Hvil i fred min store bamse.