Blackies Falco

Opdrætter Blackies Tamrotter (kuld F2)
Køn Han
Født 29. juli 2011
Fænotype Chocolate hooded
Genotype aa bb hh Dudu
Død 24. juli 2013 (muligvis blodprop i hjernen) - 2 år
Andet Falco er en hyperaktiv dreng, der gerne smutter ud af burets låge og på eventyr, hvis man er uopmærksom et kort øjeblik.
Han er velfungerende i gruppen og meget kontaktsøgende overfor mennesker, og alle fingre og hænder der kommer ind i buret til ham bliver undersøgt meget grundigt.

Alligevel er der ikke planer om avl på ham, da han ikke var planlagt til at blive her til at starte med, men kun er her fordi ingen ville købe ham.

24. juli 2013:
I starten af marts 2013 fik Falco headtilt pga. en blodprop i hjernen og kom i behandling for dette og kom sig næsten helt.
Hans hovede tiltede stadig en smule, mens hans balance vendte tilbage efter nogle uger
Idag fik han desværre et kraftigt tilbagefald og jeg fandt ham i toiletbakken hvor han bare lå og så meget skidt ud, og da jeg tog ham ud var han helt fraværende, og da jeg satte ham på sofaen væltede han rundt på siden.
Jeg rejste ham op på benene igen og han forsøgte at bevæge sig rundt, men det var tydeligt at han havde lammelser i bagpartiet og han havde svært ved at styre sine egne bevægelser.

Jeg valgte derfor at lade Falco få fred, da jeg ikke ville sætte ham igennem endnu en langvarig behandling mod sin headtilt.

Hvil i fred Falco, du vil altid blive husket for den store og blide bamse du var. Der var aldrig nogen ballade fra din side, og det eneste du ønskede var opmærksomhed.