Blackies Deimos

Opdrætter Blackies Tamrotter (kuld A)
Køn Han
Født 30. november 2004
Fænotype Black irish
Genotype aa Momo Rr Hhi Roro
Død 18. november 2006 - 1 år, 11 måneder
Andet Rigtigt godt temperament, har aldrig været syg.

Far til kuld F og G.

Parrede sig med Zafira 3 gange ialt.
1. gang kom der ingen unger ud af det, 2. gang blev der kun født 4 dødfødte, men 3. gang skulle vise sig at være lykkens gang, da der her kom 2 unger.
Især Deimos's søn minder meget om sin far i kropsbrygning og temperament.

Blot et par måneder efter at han havde parret sig med Zafira 3. gang, begyndte Deimos at blive svag i bagbenene, og hans alderdom indtraf væsentligt tidligere, end normalt forventet.
På kun 3 måneder gik han fra frisk og fyrrig til total lam i bagbenene, og han skulle have været aflivet allerede i starten af november, men dette blev udskudt, da han i stedet fungerede som selvskab for en yngre rotte der kæmpede med en stor åben byld på halsen.
Der har dog ikke været nogen tegn på at Deimos har lidt ved at blive holdt i live, på trods af manglende førlighed i bagbenene.
Han har hele tiden selv været i stand til at holde sig ren, og han spiste stadig normalt, og var glad for at komme ud og hygge på sofaen.

18/11-2006:
Deimos er idag sovet stille ind, pga. indre infektion, som gjorde at han indenfor et par uger gik fra at være en frisk dreng og til at være meget gammel at se på og med svigtende bagben.
Det gør ondt at tænke på at han var den sidste af ungerne jeg selv beholdt fra mit A-kuld.

Hvil i fred bassedreng.