Bartosz

Opdrætter U Niedzielskich Zoo (dyrehandel i den polske by Szczecin)
Køn Han
Født Ca. 25. april 2007
Fænotype Amber hooded
Genotype Aa pp hh
Død 24. februar 2008 - 10 måneder
Andet Købt 7. juni 2007 og ankom 23. juni 2007 efter 2 uger i karantæne.

Bartosz er importeret fra Polen, og har samme mor som den første rotte jeg hentede dernede (Milosz), og det var netop det at Bartosz mindst er halvbror til Milosz, som var afgørende for at han blev købt, da jeg forventer han er lige så skøn som Milosz var.

Bartosz gik direkte og uden problemer ind i den store drengegruppe.

24. februar 2008:
Bartosz var min polsk-importerede smukke dreng, som fra starten mindede så meget om som halvbror (Milosz).
Men efterhånden som han blev voksen begyndte han at udvikle sig i den forkerte retning og var årsag til flere af drengene var fyldt med sår, og han startede altid et slåskampe om dagen.

Jeg ville gerne have haft ham kastreret, men vidste godt der ikke kunne blive råd til dette, så han fik en absolut sidste chance for at komme tilbage i drengegruppen.
Efter en lille uge for sig selv vente han så tilbage i gruppen, hvor han så nåede at opføre sig pænt i sølle 2 dage inden den var gal igen.

Jeg så godt imorges at han havde angrebet Mohawk og Neo meget voldsomt, så voldsomt at Mohawk fik bidt en negl af helt nede ved roden så han senere blev fundet meget slap pga. blodtab og hele buret var smurt ind i blod.
Neo slap med mindre skrammer, men var så skræmt at han var bange for mig, da jeg ville undersøge ham, og her til aften er han stadig bange for mig.

Jeg valgte derfor at give Bartosz fred inden han lavede endnu flere skader.

Hvil i fred smukke dreng, jeg håber du har det bedre på den anden side af broen.