Om Blackies TamrotterMit navn er Kenny og jeg er født i 1976.
Jeg er bosat i Albertslund hvor jeg deler lejlighed med min dejlige kæreste Helle (NoiaRats).

Jeg har haft tamrotter siden 23/9-2000 hvor jeg købte mine 2 første piger (Blackie og Beauty) i Zoo Zity, for at få lidt mere liv i min lejlighed, da jeg dengang boede alene.

Siden fandt jeg ud af hvor fantastisk et kæledyr tamrotterne er, både til børn og voksne, og i foråret 2001 fik jeg 2 kuld med 6 dages mellemrum på både Blackie og Beauty, da jeg "lånte en han i ZooZity på kun 6-7 uger (det var før der var noget der hed etiske regler indenfor rotteavl i Danmark), og dette vakte min interesse for avl og genetik, men der skulle gå yderligere 2½ år før jeg fik det næste kuld, som var langt mere velovervejet og gennemtænk, og det startede tidligt i 2004, da jeg købte mine første privatopdrættede rotter med henblik på opstart af min kommende og mere seriøse avl i slutningen af året.

Hjemmesiden og opdrættet blev officielt oprettet d. 19/2-2004 og er opkaldt efter Blackie som var min første rotte.

Desværre er der sket for mange negative ting siden 2010, som har gjort at min interesse for rotteavlen langsomt forsvandt, og mit sidste kuld blev født d. 28. juni 2012 og der vil ikke komme flere kuld fra Blackies Tamrotter.
Oprindeligt var det planen at jeg i stedet ville nøjes med at have hanrotter og låne disse ud til seriøse avlere, men denne plan er nu droppet igen, da jeg har valgt ikke længere at være en del af den danske rotteverden.

Men selv om opdrættet er dødt har jeg stadig interessen i tamrotterne, men det vil fremover kun være som kæledyr.

Hjemmesiden er pt. meget mangelfuld og har været det i over 1 år, men dette skyldes at jeg bruger tiden på at kode en ny side fra bunden, så kun informationer om nuværende rotter og mindesiderne bliver holdt opdateret indtil den nye hjemmeside er klar til at blive taget i brug.
Når den nye side er færdig vil det også være planen at lave artikler omkring pasning og pleje af tamrotter.

Har man spørgsmål til mine tidligere kuld, eller om pasning og pleje af tamrotter er man velkommen til at sende mig en mail, mens spørgsmål om hjælp til avl ikke vil blive besvaret, da jeg har brugt meget tid og energi på at slippe mit tankemønster hvor jeg gennem 8 år har kigget på om den enkelte rotte har egnet sig til avl eller ej, og jeg ønsker ikke at blive fristet til at komme ind i dette tankemønster igen ved at snakke avl, når avlen alligevel ikke interesserer mig mere.

Alle vores dejlige dyr pr. 16. februar 2014:

Mine dyr:
5 (5.0) Tamrotter (Rattus norvegicus)
5 (1.1.3) Fede sandrotter (Psammomys obesus)
1 (0.1) Kornsnog (Pantherophis guttatus guttatus)

Min kærestes dyr:
2 (1.1) Kaniner (Oryctolagus cuniculus)
1 (1.0) Stor egyptisk gerbil (Gerbillus pyramidum)
2 (1.1) Fedthalemus (Pachyuromys duprasi)
2 (0.2) Ørkenrotter (Meriones unguiculatus)

Vores fælles dyr:
2 (1.1) Hunde (cavalier king charles/tysk pinscher blanding og newfoundlænder)
1 (1.0) Kat (ragdoll)

Ialt: 21 dyr fordelt på 9 arter og 9 bure/terrarier.